Landbouwmechanisatie

Huisjes Mechanisatie staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en service voor een duurzame relatie met u. De merken die wij aanbieden zijn daar het bewijs van. Onze monteurs zetten graag hun jarenlange ervaring en kennis voor u in voor een goede reparatie en het juiste onderhoud van uw machinepark, zowel van onze dealer-merken als andere merken!

Kijkt u voor ons actuele aanbod bij Occasions. Bent u op zoek naar iets specifieks neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bieden verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld ook aan het regelen van een tijdelijk demo-model of aanschaf op basis van lease.

Meer specialisme
Tractoren

Wij zijn dealer van CLAAS tractoren. CLAAS heeft zich door de jaren heen al ruimschoots bewezen. Of het nu gaat om een nieuwe of gebruikte tractor, met een CLAAS tractor zult u dagelijks het gebruiksgemak ervaren. De nieuwste Arion en Axion-series zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur opties en voldoen aan de nieuwste eisen.

 

Shovels

Een goede shovel is tegenwoordig niet meer weg te denken op het moderne boerenbedrijf, maar ook voor de hoveniers en aannemers hebben wij een passend aanbod. De merken die wij voeren zijn Giant en Terex. Giant biedt meerdere modellen mini-shovels en Terex is meer geschikt voor het grotere werk. Er zijn verschillende aanbouw-mogelijkheden, zoals uitkuilapparatuur of een Flingk instrooibak.

 

 

Hooibouwwerktuigen

Voor een goede en snelle voederwinning bieden wij de merken CLAAS en KUHN. Deze merken bieden een ruim assortiment aan maaiers, harken en schudders. Tevens zijn wij dealer van Strautmann, welke een mooi aanbod hebben met hun Vitesse-serie opraapwagens.

 

Grondbewerking

Voor een goede oogst is onder andere een juiste grondbewerking van belang. U kunt bij ons terecht voor een ploeg of frees van KUHN. Het merk KUHN levert machines met een bijzonder robuuste constructie waardoor ze goed stand houden.

Voor andere grondbewerkingsmachines hebben wij goede contacten met diverse leveranciers.

 

Mestverwerking

Wij zijn dealer van Veenhuis mestverwerkingsmachines. Veenhuis heeft een prima aanbod van mesttanken en bemesters, maar ook op het gebied van mestmixers zijn er goede producten. Ook voor mestverspreiders van Strautmann of kunstmeststrooiers van Rauch kunt u bij ons terecht.

 

Voerverwerking

Om een gebalanceerd rantsoen voor uw vee samen te stellen is het juist mengen van groot belang. Wij bieden hiervoor de Strautmann (zelfrijdende) voermengwagens. Strautmann heeft met hun Verti-Mix-serie een goed aanbod. Natuurlijk bieden wij ook voor het laden en verdelen van uw voer diverse mogelijkheden van Strautmann en Trioliet.

 

Weidebouwmachines

Voor het in stand houden van een optimale graszode kunnen wij u diverse machines leveren van verschillende leveranciers. Samen kijken wij met u naar de beste oplossing.

Onze merken