Corona maatregelen

De maatregelen die wij begin deze week hebben getroffen zijn nu het blijkt toch niet goed werkbaar binnen ons bedrijf. Wij denken daarom dat het beter is om aanvullende maatregelen te treffen, want de gezondheid van onze medewerkers en klanten zijn van groot belang!

* Afspraken maken en vragen graag alleen telefonisch via 0522-44 12 02.

* Indien u onderdelen etc. nodig bent, dan graag van tevoren bellen met 0522-44 12 02. U kunt ook een Whatsapp-bericht met uw bestelling sturen naar 06-11 40 70 66, voorzien van uw naam en eventueel foto van het onderdeel. Wij leggen de bestelling dan voor u klaar. Graag niet naar dit mobiele telefoonnummer bellen!

* Verkoop op afspraak.

* Trekkers, shovels en machines brengen/ophalen geen probleem, graag niet wachten op de reparatie. Als u uw materiaal heeft gebracht, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0522-44 12 02, zodat wij de storing met u buiten kunnen bespreken. Indien beschikbaar kunt u gebruikmaken van vervangend vervoer van ons. Wij bellen u wanneer het klaar is en u uw trekker/shovel/machine weer op kunt halen.

* Reparatie op locatie en werkzaamheden in de stalinrichting zullen plaatsvinden met inachtneming van de RIVM richtlijnen.

* Ook vragen wij u om niet zonder onze toestemming in ons pand te komen.

* Wij zorgen voor een gepaste afstand en vragen u om hier zelf ook op te letten. Het liefst een afstand van tenminste 1,5 meter.

* Geen direct hand-op-handcontact.

* Hoewel wij veel onderdelen op voorraad hebben, kan het zijn dat er in de komende tijd een tekort ontstaat door stagnatie in de levering vanuit het buitenland. Indien dit aan de orde is, bespreken wij dit met u en zoeken wij naar een passende oplossing indien mogelijk. Wij vragen uw begrip.

* Als u zelf twijfelt aan uw gezondheid (koorts, hoest of verkoudheidsklachten), neem dan uw verantwoordelijkheid.

* Door zo min mogelijk fysiek contact te hebben met onze medewerkers blijft voor ons het risico laag en kunnen wij toch zorgeloos uw machinepark onderhouden.

Laten wij met elkaar de verspreiding van dit virus tot het minimum beperken. Bedankt voor uw medewerking!

Huisjes Mechanisatie

Onze merken